Home Despre MindTrap Camere de joc Preturi Blog Contact

Voodoo escape room game

Voodoo escape room game

Voodoo escape room game voodoo room escape bucurestiDescoperi sanctuarul reginei voodoo si intri impins de curiozitate. Din nefericire sanctuarul este protejat de o incantatie puternica. Ai 60 de minute sa gasesti elixirul ce va rupe vraja sau nu vei mai parasi niciodata acest loc.

Nu ai timp de pierdut. Grabeste-te…

Rata succes
23.05%
Rezerva acum

MindTrap - Escape Room Games Bucuresti

Mindtrap escape room este un joc real de aventura si suspans in echipa (real escape room).

Ai inteles? Nu? Atunci fii atent!

Tu si grupul tau aveti 60 de minute pentru a evada dintr-o camera incuiata, pur și simplu, folosind materia cenusie. Trebuie sa fii inteligent si deschis la minte pentru a rezolva puzzle-urile cu care te vei confrunta. O echipa trebuie sa gandeasca impreuna, sa lucreze impreuna si, cel mai important, sa rada impreuna.
Fiecare cheie si cod prezente in camera asteapta sa fie descoperite, folosite sau combinate pentru a deschide drumul catre urmatoarea etapa a evadarii tale. Drumul nu este usor, nu este menit sa fie, dar esti capabil sa-l parcurgi? Vino si afla!

Ai incercat vreodata sa te gandesti la un mod unic de a petrece o ora cu prietenii, membrii familiei sau colegii tai, intr-un mod distractiv? MindTrap room escape este locul ideal!

Fa cunostinta cu experienta escape room la Mindtrap!

Ce este Mindtrap escape room

Mindtrap este o forma alternativa excelenta de divertisment care va schimba tot ce stii despre distractie in Bucuresti.
Intr-o zona de 120 mp aproape de centrul orasului, pe strada Dinicu Golescu nr. 3, am creat un joc room escape vibrant si incitant care va invita sa rezolvati mistere si sa scapati într-un timp de 60 minute.

In prezent va punem la dispozitie primele 2 jocuri escape room : Voodoo si Outbreak. Fiecare joc este compus din 2 camere separate insa legate de aceeasi tema. Pentru a evada trebuie sa le parcurgi pe amandoua.

Regula de baza? Nimeni nu poate scapa singur. Trebuie sa te folosesti de ideile si abilitătile echipei tale, in scopul de a rezolva puzzle-urile si a iesi castigatori din Mindtrap. Aduna elemente, gaseste articole, chei, coduri, puzzle-uri si incearca sa rezolvi misterul. Foloseste-ti imaginatia, combina si deschide incuietori, cutii, seifuri sau chiar usile pentru a reusi, impreuna cu echipa ta, sa evadati in timp din camera de joc!

Jocurile “escape room” s-au dovedit a fi un fenomen global masiv care acapareaza lumea, cu peste 1.000.000 de fani din tari precum Australia, China, Hong Kong, Olanda, Singapore, Taiwan, Marea Britanie si SUA.

In 2014 , conceptul de “escape room” a poposit in Romania si s-a dovedit a fi o influenta notabila pe scena divertismentului local. Room escape este o forma de divertisment bazat pe inteligenta si lucrul in echipa, unde participantii sunt inchisi intr-o camera cu un scenariu specific in functie de tema respectiva, alaturi de o echipa de persoane, pentru a rezolva o serie de puzzle-uri si ghicitori, folosind elementele gasite In interiorul camerei si incearca sa evadeze in 60 de minute. Indicii sunt introduse la cerere pentru a directiona povestea.

Fiind infipt fizic in poveste este ceea ce se dovedeste a fi elementul unic al jocului, si ceea ce diferentiaza jocul de tip “room escape” de alte jocuri asemanatoare este ca a realizat un echilibru intre aspectele fizice si intelectuale ale puzzle-urilor.

Acest joc necesita logica, intuitie si o colaborare de ansamblu cu colegii de echipa. Trebuie sa cauti si sa utilizezi optim fiecare element descoperit pe parcursul jocului in camera. Toate puzzle-urile trebuie sa fie rezolvate pentru a reusi sa scapati din camera.
Deoarece acesta este un joc concentrat pe echipa, cerinta minima pentru fiecare tema este de 2 participanti si un maxim de 6 participanti . Este necesar un efort colectiv pentru a face jocul cu cat mai placut si mai distractiv.
MindTrap isi propune sa aduca experienta “Room Escape” la cat mai multi oameni posibil, iar acest scop nu poate fi atins daca participantii care au jucat un scenariu ar urma sa impartaseasca raspunsurile pentru puzzle-uri si enigmele camerei cu prietenii lor sau pe platforme de social media. Va rugam sa nu stricati distractia si entuziasmul pentru cei care vor sa incerce aceasta experienta pentru prima data.

Desi camerele au fost concepute pentru a fi interactive si pentru a oferi o provocare intelectuala si fizica, acest aspect nu este sinonim cu exercitarea violentei in camera.
MindTrap inseamna provocarea oamenilor de toate varstele, nu exista nici o cerinta de varsta minima! Cu toate acestea, cei cu varsta sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un parinte/tutore pentru ca multe puzzle-uri reusesc sa eludeze si adultii de nenumarate ori.

Outbreak escape room game

Outbreak escape room game outbreak room escape bucurestiEsti in cautarea unui vaccin pentru o epidemie necunoscuta, ce decimeaza populatia planetei si transforma persoanele infectate in zombie. Te afli in laboratorul din care a evadat pacientul X si trebuie sa descoperi antidotul pentru epidemie. Ai 60 de minute pentru a salva omenirea.

Crezi ca te ridici la nivelul asteptarilor?

Rata succes
33.33%
Rezerva acum

Regulile Mindtrap

1. Din momentul in care intri in camera de joc, singurul tau scop este sa evadezi la timp!

2. Ce se intampla la Mindtrap, ramane la Mindtrap. Nu impartasi informatii despre continutul sau scenariul camerei altora. Permite-le sa savureze misterul la fel ca si tine.

3. Nu irosi timpul, limita este de 60 de minute. O noua idee poate fi cheia evadarii tale.

4. CAUTA PESTE TOT, chiar si in cele mai improbabile locuri, si foloseste toate indiciile adunate.

5. Panica nu este prietenul tau. Respira, concentreaza-te si incearca sa rezolvi misterul si sa evadezi cu calm si rabdare. Daca unul din coechipierii tai se panicheaza, trebuie doar sa faceti un semn catre camere si veti parasi camera de joc.

6. Lucrul in echipa este cheia evadarii din camera. Doar daca veti coopera, veti reusi sa castigati.

7. Echipa Mindtrap se bucura cand vede ca va distrati. Asa ca faceti tot ce puteti pentru a rezolva misterul, si, daca va impotmoliti, indicii vor fi furnizate.

8. Nu uita, acesta este un joc. Poate fi solicitant, dar este totusi doar un joc.

9. Foloseste-ti abilitatile de gandire critica. Gandeste, desluseste indiciile si interactioneaza cu echipa ta!

10. Distreaza-te!

Cine joaca Escape Room

La Mindtrap , varsta nu joaca un rol important. Cu toate acestea misterele din camerele de joc sunt solicitante. Prin urmare, copii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult. Pentru restul copiilor, 14 ani si peste ... cerul este limita, Mindtrap este deschis si saluta pe toti.

Camere de joc “escape room” ale Mindtrap pot acomoda un minim de 2 si un maxim de 6 persoane in fiecare camera. Am testat ambele limite si am ajuns la concluzia ca pentru o singura persoana (cateodata si pentru doua) jocul poate deveni prea complicat pentru a fi savurat, si peste 6 camera devine prea aglomerata.

Studenti, prieteni si familii deopotriva vor fi incantati de misterele provocatoare concepute la Mindtrap.

Mindtrap real escape room va asteapta!

Termeni si conditii

1. Scenariile pot acomoda un minim de 2 si un maxim de 5 persoane in fiecare camera. Minorii sub 14 ani pot participa numai insotiti de un adult. Participantii vor veni la data si ora rezervarii si li se va face o scurta prezentare despre joc si regulile de conduita din interiorul camerelor de joc.

2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a intrerupe jocul in orice moment, fara rambursarea contravalorii acestuia in urmatoarele cazuri:


3. Este strict interzis:


4. Rezervarile se pot face atat telefonic cat si online. In ambele cazuri, veti primi un email de confirmare a rezervarii care va contine toate datele acesteia. Daca nu primiti emailul de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la (+40) 726.35.35.14 sau prin e-mail la office@mindtrap.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervarii, trebuie sa contactati echipa Mindtrap room escape telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore inainte de ora rezervarii.

5. Participanții inteleg si sunt de acord cu faptul ca, pe durata jocului, usa camerei in care se vor afla va fi incuiata. Usa se va deschide si jocul va inceta in maxim 60 de minute de la intrarea in camera, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera. In situatii exceptionale, organizatorii vor deschide usa de urgenta.

6. Participanții inteleg si sunt de acord cu faptul ca derularea jocului va fi urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere aflate in interiorul camerelor. Acestea sunt folosite pentru buna desfasurare a jocului si pentru interventie rapida in cazuri exceptionale. Organizatorii nu vor inregistra materiale foto sau video pe durata jocului.

7. Persoanele care sufera de claustrofobie, atacuri de panica, astm, boli cardiace sau care ar putea fi influentate negativ de petrecerea a maxim 60 de minute intr-o incapere inchisa, sunt sfatuite sa nu participle la joc. Mindtrap room escape nu isi asuma raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective. Daca persoanele respective hotarasc oprirea jocului in orice moment al acestuia, organizatorii vor descuia usa.

8. Scenariile camerelor de joc au fost concepute si realizate cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in niciun fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti.

9. Jocurile room escape necesita folosirea inteligentei, a logicii si a intuitiei, iar folosirea fortei nu este necesara in niciun caz pentru rezolvarea camerelor. Orice dauna provocata in interiorul camerelor va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

10. Obiectele marcate cu „DO NOT TOUCH” nu contin indicii. Obiectele marcate cu “DO NOT FORCE” pot contine indicii, dar pentru gasirea acestora nu este necesara folosirea fortei. Nu dezlipiti marcajele.

11. Participantii sunt de acord sa primeasca, ocazional, mesaje de informare referitoare la evenimente viitoare ale Mindtrap room escape, pe numarul de telefon cu care s-au inregistrat la rezervare.

12. Participantii inteleg si accepta caracterul confidential al jocului. Nu vor fi facute publice de catre participanti, partial sau integral, elementele componente ale jocului.

13. Nerespectarea regulii de la punctul 12 conduce la inceperea actiunilor legale necesare impotriva persoanei/persoanelor care divulga informatiile confidentiale.

Declar ca am citit si am inteles termenii si conditiile jocului, cat si caracterul confidential al acestuia.

Au evadat... sau nu!

Jucatorii care s-au incumetat sa provoace spiritele si cei care au incercat sa salveze omenirea sunt onorati aici! Trebuie sa fii curajos si inteligent pentru a dezarma capcanele spiritelor. Putini sunt cei ce pot fi eroi, macar pentru o ora.
Cei mai buni timpi de evadare vor fi evidentiati in fiecare luna intr-un clasament al maestrilor chiar aici!


In aprilie iepurasul nu mai pleaca!

Ai pret unic 40 lei/pers. pentru echipele formate din 2 pana la 5 persoane toata luna aprilie! Distractia continua la Mindtrap room escape Bucuresti!
Echipa de 2 persoane: 65 ron/pers 40 ron/pers
Echipa de 3 persoane: 55 ron/pers 40 ron/pers
Echipa de 4 persoane: 45 ron/pers 40 ron/pers
Echipa de 5 persoane: 40 ron/pers 40 ron/pers

Va asteptam!

Contacteaza-ne

Traieste experienta escape room! Unde?

Va asteptam intr-o vila impunatoare aproape de centrul capitalei, plina de mistere si personalitate, situata pe Bd. Dinicu Golescu nr. 3.

Cum poti ajunge la Mindtrap escape room Bucuresti?

Cu masina: accesul cel mai facil catre Mindtrap room escape se face dinspre Gara de Nord.
Cu metroul: coboară la Eroilor, iesirea de la Casa Radio sau la Gara de Nord. Nu vei face mai mult de 5 minute pe jos.
Cu tramvaiul: linia 44 te lasa la aprox 100m de Mindtrap room escape
Cu autobuzul: linia 178 te lasa chiar in fata Mindtrap room escape

Ne poti contacta prin:
formularul online
e-mail: office@mindtrap.ro
facebook: www.facebook.com/MindTrapRo
Telefon: 0726.35.35.14

Mindtrap room escape Bucuresti
Adresa: Bulevardul Dinicu Golescu 3, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: (+4) 0726 35 35 14
Program: Luni - Duminica 09:00 - 22:30